>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Gaming-emolevyt

Paranna pelikokemustasi Allectran peliemolevyllä. Emolevy on ehkä tärkein komponentti tehokkaan pelitietokoneen rakentamisessa.

Peliemolevy toimii keskittimenä kaikille muille tietokoneesi komponenteille ja sillä on ratkaiseva rooli suorituskyvyn, vakauden ja toiminnallisuuden kannalta.

Mitä tulee pelaamiseen, nopeus ja reagointikyky ovat ratkaisevia. Pelien emolevy on suunniteltu edistyneillä ominaisuuksilla, jotka optimoivat tiedonsiirron ja vähentävät viiveitä.

Prosessorin, muistin ja näytönohjaimen ohella hyvä emolevy tarkoittaa, että voit kokea nopeammat latausajat, tasaisemmat kuvataajuudet ja nopeammat vasteajat, mikä antaa sinulle etulyöntiaseman pelissäsi. Ja nopeamman suorituskyvyn, paremman grafiikan ja paremman äänen ansiosta voit kokea suosikkipelisi aivan uudella tavalla. Joten jos haluat viedä pelaamisesi uudelle tasolle, Allectran peliemolevy on erinomainen valinta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 2

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Peliemolevyt pystyvät käsittelemään intensiivistä grafiikkaa

Tärkeä näkökohta pelien emolevyille on sen kyky käsitellä intensiivistä grafiikkaa. Grafiikkaintensiiviset pelit vaativat tehokkaita grafiikkasuoritusyksiköitä (GPU) ja emolevyn on kyettävä tarjoamaan tarpeeksi tehoa ja kaistanleveyttä näiden vaatimusten täyttämiseksi. Pelien emolevyt on varustettu parannetuilla grafiikkatoiminnoilla, kuten useammalla PCI Express -paikalla ja tuella useiden GPU-kokoonpanojen kokoonpanoille, mikä mahdollistaa useiden grafiikkasuorittimien liittämisen grafiikkasuorituskyvyn maksimoimiseksi. Äänikokemuksen optimoimiseksi pelin aikana nämä emolevyt on varustettu myös korkealaatuisella äänitekniikalla. Ne voivat tarjota kristallinkirkkaan äänen ja monikanavatuen tarjoamalla vaikuttavan ääniympäristön, joka syventää pelikokemusta. Joissakin korteissa on jopa erillinen äänipiiri, joka vähentää elektronisia häiriöitä ja tarjoaa vertaansa vailla olevan äänenlaadun. Pelien emolevyissä usein esiintyviä lisäominaisuuksia ovat ylikellotusominaisuudet, joiden avulla harrastajat voivat lisätä komponenttiensa suorituskykyä saadakseen entistä parempia tuloksia. Korteissa on myös vankka rakenne, jossa on parannetut jäähdytysjärjestelmät ja ylikuumenemissuoja, jotka takaavat pitkän aikavälin vakauden myös pitkien pelisessioiden aikana. Lopuksi, yhteensopivuus ja tulevaisuuden kestävyys ovat tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa peliemolevyä. On tärkeää, että emolevy on yhteensopiva muiden järjestelmäsi komponenttien kanssa ja että siinä on riittävästi tilaa ja liitännät tulevia päivityksiä varten.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: