>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Elektroniikka | Oheislaitteet ja varaosat

Täydellinen kotitoimisto tai hyvä pelinurkkaus vaatii paljon oheislaitteita ja tarvikkeita. Täältä löydät kaiken mitä saatat tarvita maksimoidaksesi datan toiminnot työssä tai kotona. Kuten muutkin valikoimamme, jokainen tuote on valittu huolellisesti vastaamaan vaatimuksiamme sekä laadun ja toiminnan että hyvän vastineen rahalle.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 1

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Oheislaitteet työhön ja vapaa-aikaan - tässä on kaikkea

Parhaat kaiuttimet parhaan mahdollisen äänen takaamiseksi, hyvä tulostin, mustepatruunat kaikissa sateenkaaren väreissä, silppurit tai näppäimistöt ja web-kamerat - riippumatta siitä, minkä tyyppisiä oheislaitteita ja tarvikkeita etsit, olemme varmoja, että Löydät etsimäsi täältä Allectrasta.

Meillä on yksi markkinoiden laajimmista tuotteista, jotka on suunniteltu tekemään tietokoneesi käytöstä tehokkaampaa ja toimivampaa. Niin ammattitehtäviin kuin huvin vuoksi. Koska meillä ei ole fyysistä myymälää, vaan panostamme vain verkkokauppaan, voimme myös pitää hinnat huomattavasti alhaisemmat kuin monet kilpailijamme. Teemme tietokonenurkkauksen varustamisesta parhaalla mahdollisella tavalla helppoa, halpaa ja kätevää.

Sprillans uusi ja parempi käytetty

Me Allectralla välitämme ympäristöstä ja uskomme sen uudelleenkäyttöön, mitä voidaan käyttää uudelleen. Aina ei tarvitse ostaa uutta, jos kierrätystuotteessa on mahdollista saada vastaava laatu ja toimivuus.

Tietokoneiden oheislaitteiden ja kulutustarvikkeiden kategoriasta voit ostaa muun muassa kierrätettyjä mustepatruunoita ja tulostimien väriaineita. Kasetit ovat moitteettomassa kunnossa ja täytetty tuoreella, tuoreella musteella. Tulostustulos on yhtä hyvä kuin uusilla patruunoilla, mutta ympäristövaikutus on paljon pienempi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laajaan kulutustarvikkeiden ja toiminnallisten tietokoneiden oheislaitteiden valikoimaamme. Toivomme, että löydät sekä yhden että useamman suosikkisi. Onko sinulla kysyttävää valikoimasta tai tietystä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua!

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: