>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kasvojenhoito - hellävaraiset tuotteet kaikille ihotyypeille

Huolehdi ihostasi hellävaraisella puhdistuksella, hyvillä kosteusvoiteilla ja hyödyllisillä voiteilla. Allectra tarjoaa huolella valitun ja hyvin valikoidun valikoiman laadunvarmistettuja kasvojenhoitotuotteita. Täältä löydät helposti kaiken, mitä tarvitset kasvojesi herkälle iholle parhaiden mahdollisten olosuhteiden näyttämiseksi mahdollisimman raikkaalta ja terveeltä.

Lisätietoja

Meillä on kaikki mitä tarvitset hyvään ihonhoitorutiiniin

Iho altistuu päivittäin rasituksille, jotka vaikuttavat sekä sen ulkonäköön että sen kimmoisuuteen - mukaan lukien auringon UV -säteily ja ilman epäpuhtauksien haitalliset hiukkaset. Paras tapa suojata ihosi näiltä rasituksilta on käyttää lempeitä ja tehokkaita ihonhoitotuotteita. Tämä on vähiten tärkeää kasvojen iholle, joka on huomattavasti ohuempi ja siten herkempi kuin muualla kehossa.

Valikoimastamme löydät erilaisia ​​kasvotuotteita, jotka kaikki on hyvä sisällyttää täydelliseen ihonhoitorutiiniin. Meiltä voit tilata helposti ja kätevästi puhdistusaineita, kosteuttavia sekä päivällä että yöllä sekä ylellisiä naamioita ja kuorintatuotteita lisävahvistukseksi. Tarjoamme myös vaahtoa, vaahtoa ja voiteita parranajoon.

Valitse ihotyypillesi sopiva kasvohoito

Oikean tyyppisten kasvotuotteiden käyttäminen juuri sinun ihotyypillesi on tärkeä osa hyvää ihonhoitorutiinia. Eri ihotyypeillä on erilaisia ​​haasteita ja tarpeita.

Jos sinulla on iho, joka muuttuu helposti rasvaiseksi ja jolla on taipumus akneen, sinun on valittava erityisesti sille suunnitellut tuotteet. Jos toisaalta ihosi on kuiva ja herkkä, toinen kasvojenhoitotyyppi sopii, esimerkiksi jos sinulla on kypsä iho ja haluat jotain ryppyjä estävää.

Täällä Allectrassa tarjoamme turvallista, lempeää ja tehokasta kasvohoitoa kaikille eri ihotyypeille.

Kasvata runsaan valikoimamme joukossa ja hemmottele itseäsi tai jotakuta ihanaa lahjaa terveelle iholle.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: