>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Elektroniikka | GPS ja auto

Varusta autosi älykkäillä lisävarusteilla, jotka tekevät matkasta sekä helpompaa että hauskempaa. Sekä kun matkustat pitkiä matkoja että lyhyempiä matkoja. Alta löydät laajan tuotevalikoimamme kategoriassa GBS ja autot - täydellinen sinulle, joka pidät käytännöllisistä vempaimista autoon tai etsit älykästä lahjaa jollekin. Toivottavasti löydät juuri etsimäsi.

Lisätietoja

Saavut nopeammin hyvällä GPS-navigaattorilla

Oletko kyllästynyt lukemaan klassisia karttoja tai syöttämään matkapuhelimellasi osoitteen, johon olet menossa? Sijoita sen sijaan oikeaan GPS-navigaattoriin.

Allectralla on GPS-navigaattorit tunnetuilta merkeiltä ja todella kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki mallistomme mallit ovat korkealaatuisia toimivuuden, kestävyyden ja grafiikan suhteen, ja olemme valinneet ne huolellisesti vastaamaan vaatimuksiamme korkeimman mahdollisen standardin mukaisesti. GPS-navigaattorimme ovat yleiskäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää auton merkistä tai mallista riippumatta.

Pidätkö suuremmasta näytöstä - vai pienestä ja joustavasta versiosta, joka ei vie paljon tilaa ja on helppo poimia ja ottaa mukaan? Meillä on molempia lajikkeita. Tutustu valikoimaamme ja päivitä autoosi teknisesti edistyneellä ja samalla käyttäjäystävällisellä GPS:llä.

Maksimoi auto viihteellä ja hyvillä lisävarusteilla

Jos perheessä on lapsia, kannettava DVD-soitin on täydellinen temppu, joka tekee automatkoista hieman hauskempaa ja vähemmän konfliktista. Niin pitkät lomamatkat kuin lyhyemmätkin ruokakauppaan tai vapaa-ajan toimintaan. Kun olet vielä käynnissä, voit myös käyttää tilaisuutta hyväkseen ja varustaa autosi uudella USB-laturilla, handsfree-laitteella turvallisia matkapuheluita varten ja älytelineillä sekä tableteille että puhelimille.

Valikoimastamme löydät kaiken ja vähän muutakin mitä saatat tarvita GPS:ssä ja autoissa - aina edullisesti ja yksinkertaisella ja helpolla tilaamalla suoraan verkosta. Klikkaa suosikkisi kotiin tänään ja korjaamme toimituksen mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: