>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

RAM-muistit

Tarvitsetko uutta RAM-muistia tietokoneellesi? Rakennatpa uutta tietokonetta tai haluat päivittää olemassa olevaa tietokonetta, Allectralla on RAM-muisti sinua varten. RAM on tärkeä osa tietokonetta, jota käytetään ohjelmien suorittamiseen ja laskelmien suorittamiseen tarvittavien tietojen ja ohjeiden väliaikaiseen tallentamiseen. MITÄ enemmän RAM-muistia sinulla on, sitä enemmän ohjelmia ja prosesseja tietokone pystyy käsittelemään samanaikaisesti ilman, että se hidastuu. Allectralla on laaja valikoima erilaisia ​​Ram-muisteja tunnetuilta toimittajilta, kuten Corsair, Micron, Kingston, GoodRam ja Crucial. Kuten aina, tarjoamme edullisia hintoja, joten myös Ram-muistilla.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 1241

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Tietoja RAM-muistista

RAM-muisti, Random Access Memory, on tärkeä osa tietokoneen sisäistä muistia, ja sitä käytetään tilapäisesti tallentamaan tietoja ja ohjeita, joita tarvitaan ohjelmien suorittamiseen ja laskelmien suorittamiseen. Se on nopea ja haihtuva muisti, mikä tarkoittaa, että RAM-muistissa olevat tiedot menetetään, kun tietokone sammutetaan tai käynnistetään uudelleen. RAM toimii tietokoneen prosessorin työtilana, johon tallennetaan parhaillaan tai äskettäin ohjelmien käytössä olevat tiedot ja ohjeet. Tallentamalla nämä tiedot RAM-muistiin prosessori voi nopeasti käyttää niitä ja suorittaa laskelmia, mikä johtaa nopeampaan suorituskykyyn ja ohjelmien sujuvaan toimintaan. Tietokoneen RAM-muistin määrä voi vaikuttaa sen suorituskykyyn ja kykyyn käsitellä vaativia tehtäviä. Mitä enemmän RAM-muistia tietokoneessa on, sitä enemmän ohjelmia ja prosesseja se pystyy käsittelemään samanaikaisesti ilman suorituskyvyn heikkenemistä tai viiveitä.

RAM-muistia on eri tyyppejä ja nopeuksia, kuten DDR4, DDR3 ja DDR2. Se voidaan myös päivittää tai vaihtaa useimmissa tietokoneissa vastaamaan lisääntyneisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. On tärkeää erottaa RAM tallennustilasta, kuten kiintolevyistä tai SSD-levyistä. RAM-muistia käytetään tietojen nopeaan käyttöön tietokoneen ollessa käynnissä, kun taas tallennuslaitteita käytetään tietojen pysyvään tallentamiseen, vaikka tietokone olisi sammutettu.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: