>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Verkkokaapelit

Täältä löydät laajan valikoiman verkkokaapeleita eri pituuksilla ja standardeilla kaikkiin tarpeisiin. Osta verkkokaapeli ja liitä laitteesi nopealla ja vakaalla Internet-yhteydellä. Tässä on yleisiä verkkokaapeleita wifi-reitittimeen, tietokoneeseen, videopeleihin ja kaikkeen muuhun, jonka haluat ehkä muodostaa yhteyden verkkoon.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 1149

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Verkkokaapelit Internetiä ja WiFiä varten

Jos tarvitset kotiisi verkkokaapelin tietokoneellesi, televisiollesi tai reitittimellesi, voit valita tavallisen ja edullisen ethernet/LAN-kaapelin RJ45-liitännällä. Yleisiä RJ45-liitännällä varustettuja verkkokaapeleita kutsutaan myös LAN-kaapeliksi, verkkokaapeliksi tai verkkokaapeliksi.

Vaikka Wi-Fi toimii nykyään erinomaisesti kaikenlaisessa suoratoistossa, mukaan lukien TV:ssä, elokuvissa ja peleissä, tarvitset aina verkkokaapelin Internetin yhdistämiseen Wi-Fi-reitittimeen. Jos pelaat edistyneempiä pelejä, joissa nopea ja vakaa yhteys on tärkeää, on suositeltavaa liittää tietokone, Xbox tai Playstation verkkokaapelilla. Saat usein nopeamman pingin kaapeliyhteydellä, mikä on tärkeää pelattaessa moninpelejä verkossa. Ping voidaan sanoa olevan aika, joka kuluu signaalin lähettämiseen laitteeltasi (tietokoneeltasi) itse pelipalvelimelle.

Verkkokaapelit luokitellaan eri standardeihin, kuten luokkiin 5–8. Jos sinulla on kotona verkkokaapeli, jolla voit yhdistää reitittimesi wifi-verkkoon, tietokoneeseen tai televisioon, kategorian 5 kaapeli toimii täydellisesti. Mitä korkeampi luokka (standardi), sitä suurempi kapasiteetti, voit sanoa hieman yksinkertaisesti. Luokan 5e kaapelin nopeus on 1 Gbps, kaapelia jopa 100 metriä ja kaistanleveys 100 MHz.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: