>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Home Plug -verkot

Täältä löydät Allectran laajan valikoiman Homeplug-verkkoja ja -sovittimia. Homeplug on tekniikka, joka mahdollistaa verkko- ja internetyhteyden kodin tai rakennuksen sähköverkon avulla. Joten sen sijaan, että joutuisi käyttämään perinteisiä verkkokaapeleita rakennuksissa, mikä ei aina ole niin helppoa, HomePlug-verkot käyttävät pistorasiat ja sähköjohdot tiedon siirtämiseen. Aseta sovitin reitittimen lähelle ja liitä se verkkolaturilla. Aseta sitten toinen sovitin mihin tahansa paikkaan, johon haluat muodostaa yhteyden verkkoon. Nykyään Wifi on myös sisäänrakennettu useisiin Homeplug-verkkoihin, joten ainoa tarvitsemasi kaapeli on Homeplug-sovittimen ja reitittimen välillä. Yksinkertainen tapa saada parempi Wi-Fi-kattavuus talossa.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 39

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Homeplug-verkko tai Powerline-verkko

HomePlug-verkko, joka tunnetaan myös nimellä Powerline-verkko, on tekniikka, joka mahdollistaa verkkoviestinnän ja Internet-yhteyden käyttämällä kodin tai rakennuksen sähköverkkoa. Tavallisten verkkokaapeleiden tai Wi-Fi:n sijaan HomePlug-verkot käyttävät pistorasiaa ja johtoja tiedon siirtämiseen ja laitteidesi yhdistämiseen Internetiin. HomePlug-verkon luomiseen tarvitaan HomePlug-sovittimet, jotka liitetään virtapistorasioihin. Sovittimet kommunikoivat sitten keskenään voimalinjojen kautta ja muodostavat siten verkkoyhteyden. Yksi sovittimista on yleensä kytketty reitittimeen, joka mahdollistaa Internet-yhteyden. Muut sovittimet sijoitetaan muihin huoneisiin tai paikkoihin, joissa haluat verkkoyhteyden tai paremman WiFi-yhteyden. HomePlug-verkkoja käyttämällä voit laajentaa sekä langallista että Wifi-verkkoasi paikkoihin, joissa yhteyden saaminen voi muuten olla vaikeaa. HomePlug-verkotuksen etuja ovat:

  • Helppo asennus: Sinun tarvitsee vain liittää HomePlug-sovittimet pistorasiaan verkkoyhteyden luomiseksi.
  • Vakaa verkko: Koska HomePlug käyttää virtajohtoja, se voi tarjota vakaamman ja luotettavamman verkkoyhteyden kuin langattomat signaalit, joihin häiriöt tai etäisyys voivat vaikuttaa.
  • Laajennettu peittoalue: Voit helposti laajentaa verkkosi peittoaluetta huoneisiin, joissa aiemmin oli huono yhteys tai ei ollenkaan, jolloin voit yhdistää laitteita, kuten älytelevisioita, pelikonsoleita tai verkkolaitteita.
  • On Homeplug-verkkoja, joissa on sisäänrakennetut tukiasemat ja wifi-yhteys.
  • Suuri tiedonsiirtonopeus: Nykyaikaiset HomePlug-sovittimet tukevat suuria tiedonsiirtonopeuksia, mikä mahdollistaa nopean Internet-yhteyden ja sujuvan tiedonsiirron verkossa.

Huomaa, että HomePlug-verkot toimivat parhaiten, kun sovittimet on kytketty samaan verkkovirtaan. Joissakin tapauksissa suorituskyky voi heikentyä, jos sovittimet on kytketty rakennuksen eri vaiheisiin tai sähköverkkoihin.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: