>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Tietokoneet | Pelaaminen

Varusta kodin pelinurkkaus parhailla data- ja pelitarvikkeilla. Täältä löydät runsaan tuotevalikoimamme tietokonepeleihin, kaikkea grafiikkakorteista ja kaiuttimista, jotka on erityisesti suunniteltu tehokkaaseen peliääneen, lisätarvikkeisiin, kuten huonekaluihin, tuulettimiin ja peliohjaimiin. Allectrassa on kaikki mitä tarvitset ja vähän enemmänkin maksimoidaksesi pelaamisen ja tehdäksesi kokemuksesta jotain poikkeavaa.

Lisätietoja

Rakenna oma pelitietokoneesi tai osta valmis

Loistavan pelikokemuksen perusedellytys on tietokone, joka todella tuottaa muistia, kapasiteettia, ääntä ja grafiikkaa. Jotkut ihmiset löytävät valmiita variantteja, jotka täyttävät kaikki vaatimukset ja tarpeet, kun taas toiset haluavat rakentaa oman tietokoneensa tyhjästä. Mitä tahansa valitsetkin, löydät tarvitsemasi täältä Allectrasta.

Valikoimastamme löydät valmiita kannettavia ja pöytätietokoneita peleihin sekä kaikki komponentit ja osat, joita tarvitset oman omasi rakentamiseen. Tietysti voit ostaa myös yksittäisiä osia, jos sinun tarvitsee vain vaihtaa jotain olemassa olevaan pelitietokoneeseen - esimerkiksi näytönohjain, äänikortti tai emolevy.

Tietokonekomponentit kaikentasoisiin peleihin

Me Allectralla haluamme tarjota laajan valikoiman tuotteita, jotta se on jotain, joka vetoaa jokaiseen. Pelien kategoriassa on siis tietokonekomponentteja kaikentasoisiin peleihin - arkipelaajista vaativampaan ammattilaispelaajaan. Meillä on parasta mahdollista laatua pelitarvikkeita todella nirsoille pelaajille, jotka pelaavat korkealla tasolla - tai joilla on vain korkeat vaatimukset kapasiteetille ja toimivuudelle - sekä yksinkertaisempia (mutta silti mahtavia) laitteita niille, jotka pelaavat harrastustasolla ja vähän harvemmin.

Olet erittäin tervetullut tutustumaan tuotevalikoimaamme äärimmäiseen pelinurkkaukseen. Ostat nopeasti, sujuvasti ja helposti suoraan täällä verkkokaupassamme - aina edullisin hinnoin ja nopeilla, turvallisilla toimituksilla.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: