>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Hajuvesi

Hajuvedet sekä miehille että naisille. Täällä voit valita minkä tyyppisen hajuvettä tarvitset, kuinka paljon ja mitä tuoksu muistiinpanoja haluat. Meillä on hajusteita ja eau de wc, hedelmäisiä, kukkaisia ​​tuoksuja ja sitrushedelmiä. Hänelle, hänelle unisex- ja jopa vauvan hajuvedet. Parfyymivedessä on korkein hajuveden pitoisuus, jota seuraa wc- ja kölnivedet. Vartalon sumu on heikompi hajuveden muunnelma, jota voidaan käyttää koko vartalolle. Myski, keltainen, puu, jasmiini ja ruusu ovat yleisiä tuoksunuotteita.

Lisätietoja

Osta hajuvesiä

Useimmat hajuvedet tuoksuvat hyvältä pullossa, mutta niillä on omituisuus, että niiden on vastattava luonnollista tuoksua. Kallein hajuvesi ei välttämättä vastaa ollenkaan yhtä hyvin halvempaa. Siksi suositus on yleensä testata hajuvettä ennen sen ostamista. Mutta jos tiedät jo, mistä pidät, se on helppoa. Toinen vaihtoehto on tietysti valita haluamasi valmistajan hajuvesi ja ostaa se tuoksutietojen perusteella. Jos tiedät, että esimerkiksi erilaiset sitrushedelmien tuoksut reagoivat sinuun yleensä hyvin, on todennäköisyys, että ne reagoivat niin merkistä riippumatta. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tuotteistamme, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Tiesitkö, että sana hajuvesi tulee latinan sanasta Per Fumun, joka tarkoittaa "savun läpi"? Alun perin suitsukkeissa on käytetty hajuvettä, jotta se tuoksuisi hyvältä esimerkiksi temppeleissä ja kylpylöissä. Hajuvesien valmistustaito sellaisena kuin sitä nykyään käytämme on peräisin Mesopotamiasta ja muinaisesta Egyptistä, ja roomalaiset ja persialaiset kehittivät sitä myöhemmin.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: