>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Diy ja Työkalut

Työkalu- ja tee-se-itse -kategoriasta löydät asioita, joita on aina hyvä olla kotona mahdollisuus korjata, korjata, rakentaa tai korjata jotain. Sekä suurempia että pienempiä vempaimia. Valikoimasta löydät yksinkertaisia, käytännöllisiä työkaluja ja apuvälineitä, joiden ansiosta sinun ei tarvitse tuoda käsityöläistä kotiin pienimmänkin asian takia, vaan voit korjata paljon itse. Jotain, mikä on ehkä erityisen arvokasta, jos asut talossa, jossa on aina jotain korjattavaa, mutta myös asunnossa.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 6170

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Työkalut ja tee-se-itse käteville ja kömpelöille

Olitpa ahkera kotipuuseppä - tai kenties jopa ammattikäsityöläinen - tai jos sinulla on peukalo kädessäni, tee-se-itse -työkalumme ja -tuotteemme sopivat täydellisesti työkalulaatikkoon.

Tarjoamme toimivia työkaluja, jotka ovat kaikkien käytettävissä. Kategorialta löydät pääasiassa erilaisia ​​sähkömateriaaleja, kuten ylijännitesuojat, kytkimet ja jatkojohdot, jotka tarjoavat joustavia ratkaisuja kodin sähköön liittyviin asioihin. Entä esimerkiksi älykkäät tunnit ikkunavalaistuksen ohjaamiseen, kun olet poissa lomalla? Tai tyylikkäitä kytkimiä eri materiaaleista ja väreistä, jotka voidaan sovittaa kodin sisustukseen?

Sprillans uusia ja kunnostettuja käytettyjä

Jotkut tavarat on parasta ostaa aivan uutena tarpeen tullen, mutta jotkut ovat myös hyviä ostaa käytettyinä. Tarjoamme Allectralla sekä upouusia tuotteita että parempia käytettyjä useissa eri tuotekategorioissamme - mukaan lukien työkalut ja tee-se-itse. Kaikki tuotteet, niin upouudet kuin käytetytkin, on luonnollisesti tarkastettu huolella ja testattu sekä toimivuuden että turvallisuuden suhteen.

Jos ostat meiltä kunnostetun käytetyn työkalun tai sähkömateriaalin, sinulla on tietysti samat oikeudet ja ehdot tarvittaessa myös palautukseen ja vaihtoon.

Tutustu älylaitteiden valikoimaamme työkaluissa ja tee-se-itse ja shoppaile verkkokaupassamme sujuvasti, helposti ja kätevästi.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: