>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Mini PC

Osta huomaamaton Mini-PC todella hyvällä hinnalla Allectrasta. Voit asentaa Mini-PC:n melkein kaikkialle, ja nykypäivän suorituskyvyn ansiosta voit käyttää Mini-PC:täsi useimpiin asioihin. Täydellinen Internetiin, television ja elokuvien katseluun ja erilaisten tehtävien suorittamiseen. Emme suosittele Mini-PC:tä peleihin, jotka vaativat paljon suorituskykyä. Meillä on laaja valikoima Mini-PC:itä, joilla on erilainen suorituskyky tunnetuilta valmistajilta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 149

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Mikä on mini-PC?

Mitä minitietokone oikeastaan ​​tarkoittaa? Mini-PC on pienikokoinen ja kannettava tietokone, jossa on samat toiminnot kuin tavallisessa pöytätietokoneessa, mutta pienemmässä muodossa. Se on suunniteltu helposti kuljetettavaksi ja vieväksi vähän tilaa ja tarjoaa riittävän suorituskyvyn yleisimpien tietojenkäsittelytehtävien suorittamiseen.

Minitietokoneella voi olla eri kokoja ja ulkonäköä, mutta se on pienempi kuin tavallinen pöytätietokone. Se voi olla pienen laatikon, litteän laitteen tai jopa tikun muodossa, joka voidaan liittää näyttöön tai televisioon. Pienestä koostaan ​​huolimatta minitietokoneella voi olla vaikuttava suorituskyky mallista ja teknisistä tiedoista riippuen. Useimmissa mini-PC-laitteissa on integroidut prosessorit, muisti, tallennustila ja näytönohjaimet, jotka mahdollistavat erilaisten ohjelmien suorittamisen ja moniajotehtävien suorittamisen. Jotkut mallit mahdollistavat myös komponenttien päivittämisen erityistarpeiden mukaan.

Mini-PC-laitteita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mukaan lukien kotiviihde, toimistotyö, Internet, multimedia ja kevyt pelaaminen. Ne ovat suosittuja myös IoT:ssä (Internet of Things) ja älykodin sovelluksissa, joissa ne voivat toimia keskusyksiköinä ohjaamaan ja valvomaan erilaisia ​​älylaitteita.

Mini-PC:n etuja ovat sen siirrettävyys, tilansäästö, energiatehokkuus ja helppo päivitettävyys. Ne voivat olla ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan laskentaratkaisun, mutta joilla ei ole tilaa perinteiselle pöytätietokoneelle tai jotka haluavat enemmän kannettavaa laitetta. Tarvitsetpa sitten kompaktin tietokoneratkaisun työhön, viihteeseen tai älykkään kodin sovelluksiin, mini-PC voi olla käytännöllinen ja joustava vaihtoehto, jossa yhdistyvät suorituskyky, siirrettävyys ja tilansäästö.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: