>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Lahjapakkaus Beauty

Anna rakastamallesi ylellinen lahja kosmeettisilla tuoksuilla tai hemmottele itseäsi upealla lahjalla. Allectrasta voit ostaa paljon hajuvesiä ja muita kosmeettisia tuoksuja sekä naisille että miehille ja unisexille. Valikoimastamme löydät tuotteita tunnetuilta merkeiltä kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla ja turvallisella toimituksella.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 689

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Ylellinen lahjasetti kosmeettisilla tuoksuilla

Lahjarasia tuoksuvalla hajuvedellä, pehmentävällä voideella ja ihanalla suihkuvoiteella on ylellinen lahja, joka sopii mainiosti vaikkapa joulu- tai syntymäpäivälahjaksi. Ostamalla valmiin laatikon, jossa on useita eri tuotteita samasta sarjasta ja samalla tuoksulla, saat yleensä huomattavasti halvemman hinnan kuin ostaessasi jokaisen tuotteen erikseen.

Verkkokaupassamme voit valita ja purkaa useiden lahjapakettien joukosta kosmeettisia tuoksuja eri muodoissa - meiltä löytyy kaikkea hajuvesi- ja vartaloemulsiolaatikoista suihku- ja kylpytuotteisiin, kasvojenhoitoon ja meikkiin sekä kosmetiikkaan. Kaikki pakattu mukaviin lahjarasiaan, joka on täydellinen lahjaksi.

Tunnettuja merkkejä edulliseen hintaan

Hajuvedet, ihonhoitotuotteet ja erilaiset voiteet ovat usein kalliita ja kalliita tuotteita. Varsinkin suurilta, arvostetuilta merkeiltä. Koska meillä Allectralla ei ole fyysisiä liikkeitä, vaan myyntimme on vain verkossa, meillä on mahdollisuus tarjota kosmeettisia tuoksuja huomattavasti edullisemmin kuin tavallisista tavarataloista ja liikkeistä. Jos teet ostoksia meillä, vältyt myös sodalta muiden asiakkaiden kanssa ja odotat jonossa, kun joudut maksamaan. Kuinka sujuvaa ja mukavaa milloin tahansa.

Olet erittäin tervetullut tutustumaan runsaaseen kosmeettisten tuoksuvalikoimaamme sekä miehille että naisille ja ostamaan suosikkituotteitasi jo tänään. Meiltä ostat samoja luksustuotteita kuin kosmetiikkaliikkeistä ja tavaratalojen hajuvesiosastoilta – mutta paljon halvemmalla.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: