>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Elektroniikka | Paristot

Akut ovat jokaisessa kodissa tietty kulutustavara. Kun kotona on paristoja, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia television kaukosäätimen luovuttamisesta, rannekellon pysähtymisestä tai palovaroittimen lakkaamisesta. Täältä Allectrasta löydät runsaan valikoiman akkuja erikokoisina ja -versioina - täydellinen säilytykseen kotona, kesämökissä ja autossa.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 2

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Alkaliparistot, natriumparistot ja nappiparistot

Akkukäyttöiset laitteet, joita voidaan käyttää ilman johtoa, ovat sekä joustavia, yksinkertaisia ​​että käytännöllisiä - mutta ne edellyttävät myös, että sinulla on aina käytettävissä toimivat akut. Me Allectralla helpotamme tallennustilan täydentämistä paristoilla kaikenlaisille laitteille ja laitteille.

Hyvin varustetusta verkkokaupastamme löytyy nappiparistoja ja alkaliparistoja sekä natriumparistoja ja ladattavia paristoja. Tietysti voit myös ostaa akkulaturia, jonka avulla voit käyttää olemassa olevia akkuja uudestaan ​​​​ja uudestaan ​​sen sijaan, että joutuisit ostamaan uusia.

Valitse oikeat akut oikeaan laitteeseen

Monet erityyppiset paristot voivat tehdä entistä vaikeammaksi tietää, mitkä ne kannattaa ostaa millekin laitteelle. Jotkut laitteet vaativat klassisia AA-alkaliparistoja, kun taas toiset vaativat natrium- tai litiumparistoja. Ladattavia akkuja on myös saatavilla eri versioina ja eri kapasiteetilla.

Helpoin tapa varmistaa, että ostat oikeat akut oikeaan laitteeseen, on lukea laite tai vaihtoehtoisesti käyttöohjeesta, jos sinulla on niitä vielä jäljellä. Jos katsot itse laitetta, se yleensä sanoo akkukannessa minkä tyyppisiä paristoja tulee käyttää. Yleensä on parasta tarkistaa, minkä kokoinen sen pitäisi olla - silloin se on yleensä oikea.

Onko sinulla kysyttävää siitä, mitkä paristot kannattaa ostaa tiettyyn laitteeseen, tai onko sinulla kysyttävää valikoimastamme? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. Ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat, että saat oikeat akut oikeaan laitteeseen.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: