>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Herätyskello-radiot

Kelloradion avulla saat sekä käytännöllisen kellon, jossa on tasainen herätystoiminto, että pienen ja kätevän musiikkijärjestelmän, jossa on todella hyvä ääni. Valikoimastamme löydät kelloradioita sekä moderneissa että retrohenkisemmissä malleissa, erikokoisina ja eri toiminnoilla ja ominaisuuksilla. Tutustu valikoimaamme ja tilaa edullinen kelloradio mukavalta tunnetulta brändiltä - aina turvallisella toimituksella Allectra.fi -sivustolta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 34

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Meillä on sekä klassisia että korkean teknologian kelloradioita

Kelloradioita on nykyään saatavana useissa malleissa ja malleissa. Niille teistä, jotka etsivät vain digitaalista kelloa sängyn vieressä, on esimerkiksi yksinkertaisempia vaihtoehtoja, joissa on muutamia muita toimintoja, kuten FM-radio ja erilaisia ​​herätyssignaaleja. Jos haluat sen sijaan jotain korkeampaa teknologiaa - toisin sanoen kelloradiota, joka on enemmän kuin vain kelloradio - on useita todella moderneja vaihtoehtoja. Muun muassa ominaisuuksia, kuten langaton laturi, Internet -radio, simuloitu auringonvalo ja mahdollisuus toistaa omia musiikkitiedostojasi.

Eri toiminnoilla ja ominaisuuksilla varustettujen kelloradioiden lisäksi tarjoamme tietysti myös eri malleja, värejä ja kokoja. Monet kelloradiot ovat klassisesti mustia, mutta meiltä löydät myös hopeanvärisiä variantteja sekä malleja, joissa on kauniita puisia yksityiskohtia. Selaa valikoimaamme ja löydä edullinen kelloradio, joka täyttää toiminnallisuutesi vaatimukset - ja joka voi myös olla tyylikäs sisustus yöpöydälläsi.

Kilpailukykyiset hinnat hyvällä laadulla

Allectrassa emme usko, että hyvän laadun on välttämättä oltava kallista. Olipa kyseessä elektroniset laitteet, kuten kelloradiot, tai jotain muuta. Hyvin varustetusta verkkokaupastamme löydät aina korkealaatuisia digitaalisia kelloradioita tunnetuilta tuotemerkeiltä todella kilpailukykyiseen hintaan. Tervetuloa ostamaan halpa kelloradio Sonylta, Soundmasterilta, Philipsiltä tai muulta laadukkaalta merkiltä - joko itsellesi tai jollekulle.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: