• 90 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan!
  • Toimitus alkaen 49:-
  • Nopea toimitus toimitus 24/48

Puvut ja naamiaiset

Täältä löydät kaikenlaisia ​​leluja ja pukuja kaiken ikäisille lapsille - ja aikuisille. Etsitpä sitten uusimpia ja suosituimpia tuotteita juhliin aikuisille tai tutuille klassikoille, joille on jo annettu paikka kaikkien lapsiperheiden kodeissa, löydät ne täältä.

Löydät oikean tuotevalikoimastamme, kun valitset luokan ja voit lajitella sen mukaan, mikä sinua kiinnostaa.

 

Luokasta löydät:

 

Vauvat ja lapset

Koulumateriaalit

Lelut ja pelit

Puvut

 

Lelut nuorimmille ...

 

Sivustolta Allectra.fi löydät kaiken täydellisestä kaste lahjasta hauskoihin ja opettaviin leluihin nuoremmille perheenjäsenille.

Hyvin nuorimmille ovat yleensä yksinkertaiset ja usein värikkäät lelut, koska alussa voi olla varsin mielenkiintoista vain tarkastella asioita ja tarttua niihin myöhemmin. Luokasta löytyy jopa tuotteita, jotka helpottavat vanhempien toimintaa ensimmäisten pienten lasten kanssa.

 

… Ja vanhimmille!

 

Hieman vanhemmille lapsille - tai aikuisille - meillä on tietysti myös laaja valikoima.

Esimerkiksi vanhemmille lapsille, jotka ovat vasta aloittaneet pelaamisen ja oppimisen tosissaan, yksinkertaisemmat palapelit ja sarjat ovat täydellisiä. Ulkolelut - kuten polkupyörä kesällä tai ehkä kelkka talvella - antavat lapselle myös hauskaa.

Aikuisille voimme tarjota hauskoja naamiaispukuja, joiden avulla voit helposti voittaa parhaan puvun palkinnon seuraavassa juhlissa tai juhlapelissä, joka asettaa kultaisen reunan jo miellyttävälle hetkelle perheen tai ystävien kanssa.

 

Osta leluja, pukuja ja pelejä verkossa - aina yli 800 kruunun ilmainen toimitus, nopeat toimitukset ja 14 päivän peruuttamisoikeus

 

Kun teet ostoksia kanssamme, teet sen helposti ja aina yli 800: n ilmaisella toimituksella: - (toimitus 49 :-), nopea toimitus lähetetään 24-48 tunnin ja 14 päivän peruutusoikeuden sisällä. Se ei luultavasti voi olla tasaisempaa kuin se.

Jos sinulla on kysyttävää, ota lämpimästi yhteyttä merkittävään asiakaspalveluumme.

Autamme mielellämme.

Lisätietoja

 

 

 

Lisätietoja
Suositut tuotteet alaluokissa

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Näytä ALV: