>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Tabletit ja kotelot

Allectra löydät lukutabletteja, jotka takaavat sinulle täydellisen lukukokemuksen kaikille e-kirjoille. Lukutaulu on mullistanut tapamme kuluttaa kirjoja ja muuta kirjallisuutta. Nämä joustavat ja monipuoliset laitteet tarjoavat helpon ja mukavan lukukokemuksen ja avaavat koko maailman mahdollisuuksia kaikille kirjan ystäville. Meiltä löytyy muun muassa lukutabletteja tunnetuilta valmistajilta, kuten PocketBookilta ja Rakutenilta, ja niitä on kaikissa mahdollisissa hintaluokissa ja koossa. Pidätkö kirjan lukemisesta? Ota tabletti esiin, lataa e-kirja ja istu sitten mukavasti jonnekin ja aloita lukeminen. Täältä löydät myös käytännölliset ja tyylikkäät kotelot, jotka sekä suojaavat että tekevät lukutabletistasi henkilökohtaisemman.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 70

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Miksi sinun kannattaa valita lukutabletti

Nykyiset lukutabletit ovat teknologinen innovaatio, joka on muuttanut tapaamme kuluttaa kirjallisuutta. Kätevyyden, mukautettavien ominaisuuksiensa ja ympäristöystävällisyytensä ansiosta nämä laitteet ovat ehdottomasti arvokas lisä digitaaliseen elämäntapaamme. Lukutabletilla voit minimoida kirjojen säilytykseen tarvittavan tilan ja valitsemalla digitaalisia kirjoja vähennät ympäristövaikutuksiasi säästämällä puita ja vähentämällä paperintuotantoa. Lukutabletit ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa mukanasi, ja monissa tableteissa on sisäänrakennettu valaistus, joka mahdollistaa lukemisen hämärissä olosuhteissa silmiä rasittamatta.

Älykkäät ominaisuudet:

  • Lukutablettien avulla voit pitää satoja tai jopa tuhansia kirjoja käden ulottuvilla yhdellä, helposti hallittavalla laitteella. Tämä on unelma kirjaharrastajille, jotka haluavat koko kirjastonsa taskuunsa.
  • Tekstin koon, fontin, valaistuksen ja kontrastin säätämisen avulla voit luoda yksilöllisen lukukokemuksen, joka sopii sinulle täydellisesti. Tämä on erityisen hyödyllistä ihmisille, joilla on näkövamma tai muita erityistarpeita.
  • Lukutabletit tunnetaan vaikuttavasta akun kestosta. Voit nauttia lukemisesta viikkoja yhdellä latauksella, joten ne ovat ihanteellisia pitkille matkoille tai lomalle.
  • Useimmat lukutabletit on yhdistetty digitaalisiin kirjakauppoihin, joista voit ostaa ja ladata e-kirjoja suoraan laitteellesi. Tämä helpottaa uusien kirjoittajien ja nimikkeiden löytämistä.
  • Tablettien avulla voit korostaa ja tehdä muistiinpanoja suoraan tekstiin, mikä on korvaamatonta niin opiskelijoille kuin tutkijoillekin.
Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: