>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 2000: - | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 2000: - | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 160 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Hiustenhoito

Miksi ostaa hiustuotteita fyysisistä liikkeistä, jos ei ole pakko? Täällä Allectrassa pääset kasvissuunnittelemaan laajan valikoiman hiustuotteita niin pesuun, muotoiluun kuin sävytykseen ja värjäykseen – täysin ilman, että sinun tarvitsee ruuhkautua muiden asiakkaiden kanssa tai jonottaa kassalla. Tutustu hiustuotevalikoimaamme eri hiustyypeille, eri tarkoituksiin ja eri tunnetuilta merkeiltä. Aina kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella.

Lisätietoja

 

 

 

Pesu, muotoilu ja suoja - meiltä löytyy hiustuotteita kaikkiin tarpeisiin

Etsitkö uutta mahtavaa shampoota, joka antaa kiiltoa ja ravitsee aaltoa? Tai ehkä hiustenkuivaaja laulaa viimeisessä säkeessä ja on aika investoida uuteen? Siitä huolimatta toivomme, että löydät etsimäsi täältä Allectrasta. Tarjoamme laajan ja kattavan valikoiman edullisia hiustuotteita kaikkiin tarpeisiin ja tarkoituksiin. Meiltä voit ostaa hyödyllisiä shampoita, hoitoaineita ja kääreitä ylelliseen ja hellävaraiseen hiustenhoitoon, mutta myös hiusväriä ja sävytystä sekä erilaisia ​​välineitä ja tuotteita muotoiluun. Kaikki on jaettu eri alakategorioihin, jotta löydät nopeasti ja helposti etsimäsi.

Sijoita hyvään hiustenhoitorutiiniin

Aivan kuten iho tuntuu hyvältä hyvästä ihonhoitorutiinista, niin myös hiukset hyvästä hiustenhoitorutiinista. Sekä jos sinulla on pitkät tai lyhyet hiukset että suorat tai kiharat. Hyvään hiustenhoitorutiiniin tulee kuulua hellävarainen mutta tehokas shampoo, hoitava hoitoaine ja todella hyvä kääre. Jos käytät yleensä muotoiluvälineitä, kuten hiustenkuivaajaa tai erilaisia ​​lämmityspihtejä, voi myös olla hyvä sijoittaa johonkin, joka suojaa hiuksiasi korkeilta lämpötiloilta.

Valikoimastamme löytyy hoitotuotteita kaikille eri hiustyypeille ja tarpeisiin. Meillä on sekä halvempia että kalliimpia merkkejä, jotta löydät hiussuosikkisi riippumatta siitä, kumpaa pidät.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: