>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Laaja valikoima edullisia hiustuotteita

Miksi ostaa hiustuotteita fyysisistä liikkeistä, jos ei ole pakko? Täällä Allectrassa pääset kasvissuunnittelemaan laajan valikoiman hiustuotteita niin pesuun, muotoiluun kuin sävytykseen ja värjäykseen – täysin ilman, että sinun tarvitsee ruuhkautua muiden asiakkaiden kanssa tai jonottaa kassalla. Tutustu hiustuotevalikoimaamme eri hiustyypeille, eri tarkoituksiin ja eri tunnetuilta merkeiltä. Aina kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 15

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Pesu, muotoilu ja suojaus – meiltä löytyy tuotteita kaikkiin tarpeisiin

Etsitkö uutta upeaa shampoota, joka antaa kiiltoa ja hoitaa hiuksiasi? Tai ehkä hiustenkuivaaja laulaa viimeisen säkeen ja on aika investoida uuteen? Toivomme kuitenkin, että löydät etsimäsi hiustuotteet täältä Allectrasta. Tarjoamme laajan ja hyvin lajitellun valikoiman edullisia hiustuotteita kaikkiin tarpeisiin ja tarkoituksiin. Meiltä voit ostaa hyödyllisiä shampoita, hoitoaineita ja kääreitä ylelliseen ja hellävaraiseen hiustenhoitoon, mutta myös hiusväriä ja sävytystä sekä erilaisia ​​työkaluja ja tuotteita muotoiluun. Kaikki on jaettu eri alakategorioihin, jotta löydät nopeasti ja helposti etsimäsi tuotteet.

Sijoita hyvään hiustenhoitorutiiniin

Aivan kuten iho tuntuu hyvältä hyvästä ihonhoitorutiinista, hiukset tuntuu hyvältä hyvästä hiustenhoitorutiinista.

Sillä ei ole väliä, onko sinulla pitkät hiukset, lyhyet, suorat vai kiharat hiukset. Hyvän hiustenhoitorutiinin ja hyvien hiustuotteiden tulisi sisältää hellävarainen mutta tehokas shampoo, ravitseva hoitoaine ja todella hyvä kääre. Jos sinulla on tapana käyttää muotoiluvälineitä, kuten hiustenkuivaajaa tai erilaisia ​​lämmityspihtejä, voi myös olla hyvä sijoittaa tuotteisiin, jotka suojaavat hiuksiasi korkeilta lämpötiloilta.

Hiustenhoitotuotevalikoimastamme löytyy hoitavia hiustuotteita kaikille eri hiustyypeille ja tarpeisiin. Meiltä löytyy sekä halvempia että kalliimpia merkkejä, joten voit löytää hiussuosikkisi riippumatta siitä, kumpaa haluat.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: