>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Lasten sandaalit

Allectra on laaja valikoima mukavia ja tyylikkäitä sandaaleja lapsille, jotka sopivat kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Lasten sandaaleistamme on saatavilla useita malleja, värejä ja kuvioita todella edullisin hinnoin. Täältä löydät lasten sandaalit, joissa on suosittuja hahmoja, kuten Batman, Spiderman, Avengers, Minnie Mouse, Frozen ja muita aiheita. Sandaalejamme ja kenkiämme on saatavilla useissa eri lasten kokoina, jotka sopivat pienimmästä isommalle lapselle. Lasten sandaalit on suunniteltu pitämään pienten lasten jalat iloisina ja mukavina samalla, kun ne näyttävät tyylikkäiltä. Tilaa nopeasti ja helposti verkosta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 14

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Lasten sandaalit kaikkiin tilanteisiin

Olipa tilaisuus tai aktiviteetti mikä tahansa, meillä on täydellinen lasten sandaali, jonka avulla lapsesi voi tutkia maailmaa mukavasti ja tyylikkäästi.

Kevyet rantasandaalit: Anna lapsesi nauttia kesästä ja rannasta täysillä kevyillä ja ilmavilla kesäsandaaleillamme. Nämä sandaalit sopivat täydellisesti leikkisään päivään rannalla, puistossa tai puutarhassa.

Tyylikkäät juhlasandaalit: Tee juhlatilaisuuksista erityisen erikoisia juhlasandaaleihimme. Eleganttien yksityiskohtien ja mukavien pohjallisten sandaalit sopivat täydellisesti lasten juhliin ja erikoistilaisuuksiin.

Urheilulliset aktiviteettisandaalit: Pienille seikkailijoille, jotka rakastavat tutkimista, urheilulliset aktiivisandaalimme tarjoavat tukea ja mukavuutta jännittäviin ulkoiluun. Nämä sandaalit ovat kestäviä ja suunniteltu pysymään leikkisyyden ja liikkeen tahdissa.

Klassiset jokapäiväiset sandaalit: Klassiset arkisandaalimme ovat monipuoliset ja täydelliset kouluun, leikkikentälle tai muihin arjen seikkailuihin. Niissä yhdistyvät tyyli ja mukavuus ja ne on helppo yhdistää eri vaatetyyleihin.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: