>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Lelueläimet

Tervetuloa Allectran lelueläinosastolle. Täältä löydät jännittävän lelueläinten maailman, jotka kattavat koko eläinrikkaan kirjon. Tutustu monimuotoisuuteen ja taikuuteen fantastisen eri eläinvalikoimamme avulla. Anna lapsellesi mahdollisuus luoda omia satuja ja tutustua fantastiseen eläinten maailmaan leikkisällä tavalla. Jokainen lelueläin on huolellisesti suunniteltu inspiroimaan ja ilahduttamaan, ja jokainen leikki on mahdollisuus oppimiseen ja mielikuvitukseen.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 213

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Fantastic Toy Animals - monimuotoisuuden maaginen maailma!

Dinosaurukset - Elä uudelleen dinosaurusseikkailu:

Matkusta ajassa taaksepäin ja koe omat dinosaurusseikkailusi vaikuttavien ja yksityiskohtaisten leludinosaurustemme avulla. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, kun lapsesi tutkii näiden ikiaikaisten jättiläisten kiehtovaa maailmaa.

Maatilan eläimet - Tutustu tilan viehätykseen:

Luo maalaistunnelmaa kotiisi kotieläinvalikoimamme avulla. Onnellisista lehmistä söpöihin sioihin ja kanoihin – anna lapsesi luoda omia maatilatarinoita ja oppia maaseudun elämästä.

Lemmikit - lelueläimet, jotka antavat rakkautta:

Tuo lemmikkien ilo kotiin ilman vastuun vaatimuksia. Lelulemmikkivalikoimamme sisältää kaikkea karvaisista kissoista uskollisiin koiriin, jotka sopivat täydellisesti leikkillisiin hetkiin ja ehdottomaan rakkauteen.

Vaaralliset ja ystävälliset eläimet – tasapainoinen maailma:

Vaarallisista petoeläimistä söpöihin ja ystävällisiin olentoihin – vaarallisten ja ystävällisten lelueläinten valikoimamme antaa lapselle mahdollisuuden tutkia ja ymmärtää eläinten eri puolia turvallisessa leikkiympäristössä.

Linnut - värikkäät siivet ja laulu:

Kuljeta lapsesi lintujen maailmaan värikkäillä lelulintuillamme. Eksoottisista papukaijoista pieniin ja söpöihin varpusiin - jokainen lelulintu lisää leikkimaahan ainutlaatuisen ilmeen.

Villieläimet – Tutustu viidakon salaisuuksiin:

Tuo luonnon jännittävä villi puoli kotiin viidakon lelueläimillämme. Majesteettisista tiikereistä ja leijonista viekkaisiin krokotiileihin – jokainen lelueläin on luotu inspiroimaan mielikuvituksellisia seikkailuja.

Hevoset - laukkaa kohti seikkailuja:

Luo oma hevosseikkailusi leluhevosidemme kanssa. Olipa kyseessä kaunis poni tai ylpeä ori, valikoimamme antaa lapselle mahdollisuuden uppoutua hevosten maailmaan ja ratsastaa kohti uusia seikkailuja.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: