>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Vauvojen lelut

Tervetuloa Allectran vauvan leluihin. Täällä tarjoamme kattavan valikoiman leluja, jotka paitsi viihdyttävät myös edistävät lapsesi kehitystä. Löydä leikin ja oppimisen ilo monipuolisesta vauvan leluvalikoimastamme ja anna lapsellesi mahdollisuus kasvaa ja leikkiä ilolla. Jokainen lelu on huolellisesti valittu edistämään sekä leikkisyyttä että oppimista pikkuenkeli varhaisvuosina. Täältä löydät muun muassa vauvan helistimet, pehmolelut, palapelit ja palikat, musiikkilelut ja paljon muuta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 333

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Jännittävä valikoima leluja vauvoille

Rattles - soiva seikkailu:

Valikoimamme helistimet ovat sinfonia värejä ja ääniä, jotka kiehtovat ja kiehtovat pienen ihmeesi. Pehmeistä ja hiljaisista helisistä energisempiin versioihin - meiltä löytyy helistin jokaiseen pelityyliin.

Musiikkilelut – luo melodioita ja rytmejä:

Anna lapsesi tutkia ääni- ja rytmimaailmaa musiikkilelujemme avulla. Nämä lelut inspiroivat luovuuteen ja musiikilliseen tutkimiseen trumpetin ilosta rumpujen rumpurullaan.

Täytetyt eläimet ja pehmolelut – Pehmeyden parhaat ystävät:

Anna lapsellesi turvaa ja rakkautta pehmoisten ja pehmeiden eläinystäviemme kanssa. Täydellisesti halailuun ja leikkimiseen sopivista pehmoeläimistämme ja pehmoleluistamme tulee nopeasti pienten seikkailijoiden parhaita ystäviä.

Lasten palapelit ja palikat – rakenna ja opi:

Edistä ongelmanratkaisua ja hienomotorisia taitoja lasten palapelien ja palikkojen avulla. Anna lapsesi luoda, rakentaa ja tutkia erilaisia ​​malleja ja muotoja leikkisässä ja inspiroivassa ympäristössä.

Leikkimatot - Värikäs maailma lattialla:

Luo lapsellesi turvallinen ja leikkisä pinta värikkäillä leikkimatoillamme. Nämä matot tarjoavat mukavan paikan leikkimiseen ja vatsa-aikaan samalla kun ne stimuloivat löytämisen iloa.

Vauvan matkapuhelin – maagisia pyöriviä hetkiä:

Vangitse lapsesi huomio matkapuhelimillamme. Värikkäillä figuureilla ja pehmeillä melodioilla kännykät luovat rauhoittavan ja hauskan tunnelman pienille silmille ja korville.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: