>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Lasten pyjamat

Pyjama on mukava ja käytännöllinen vaate, joka auttaa lapsia nukkumaan hyvin yöt. Lasten pyjamat ovat saatavilla useissa eri malleissa, materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa. Allectrasta löydät pyjamat jokaiseen makuun ja tarpeeseen mukavista materiaaleista hauskoilla printeillä, kuvioilla ja hahmoilla, joista lapset pitävät. Meiltä löydät lasten pyjamat sekä pojille että tytöille kaiken ikäisille vauvoista teini-ikäisiin. Valitse pyjamasetistä pyjamahousuilla tai pyjamashortseilla. Meiltä löytyy myös pyjamat eri vuodenaikoina, kuten lyhythihaisia, pitkähihaisia, shortseja tai housuja. Tilaa pyjamasi verkosta jo tänään ja toimita ne nopeasti ja helposti sinulle ja vauvalle.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 19

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Lasten pyjamiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä kokoja on olemassa?

Lasten pyjamat ovat saatavilla useissa eri koossa riippuen valitsemastasi vaatteesta. Täältä löydät pyjamat sekä vauvoille että uusille teini-ikäisille. Muutaman kuukauden ikäisistä jopa 14-vuotiaisiin joissakin vaatteissa.

 

Voiko pyjamat pestä koneessa?

Kyllä, voit pestä pyjamat koneessa. Suurin osa vaatteista on valmistettu puuvillasta ja ne ovat konepestäviä. Lue pesutarra, jotta asteet ja ohjelmat sopivat vaatteellesi.

 

Voinko palauttaa pyjaman, joka ei sovi?

Kun ostat tuotteita verkkosivustolta, sinulla on asiakkaana lakisääteinen 14 päivän peruuttamisoikeus, joka on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteen.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: