• 90 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan!
  • Toimitus alkaen 49:-
  • Nopea toimitus toimitus 24/48

Sivustolla Allectra.fi on aina laaja valikoima älytelevisioita kaikenkokoisina!

 

Televisioita on saatavana useina eri malleina ja hintaluokoin.

 

Näytön koko voi olla tärkein valinta. Sitten sinun pitäisi miettiä, minkä resoluution näytöllä pitäisi olla (pikseleinä mitattuna). Useimmat televisiot käyttävät LCD-tekniikkaa kuvan näyttämiseen, mutta siellä on myös OLED ja plasma. HDR parantaa kontrastia. Lisäksi on useita älykkäitä ominaisuuksia, joista valita.

 

Smart TV kaikissa huoneissa.

 

Nykyään useimmilla ihmisillä on televisio jokaisessa huoneessa - kyllä ​​on ihmisiä, joilla on myös äly-TV kylpyhuoneessa. Ei ole väliä kuinka monta televisiota sinulla on, on tärkeää, että ne sopivat ja täällä Allectra.se -sivustolta löydät halpoja älytelevisioita. Valitse kaikesta Samsung 40 tuuman Full HD -tekniikasta tehokkaaseen Philips 55-tuumaan

 

Osta älytelevisiosi verkossa - aina yli 500 kruunun (ilmainen toimitus 49 kruunun) lähetys, nopeat toimitukset ja 14 päivän peruuttamisoikeus

 

Voi olla vaikea tietää, mikä vaihtoehto on todella paras, eikä ole harvinaista, että verkkokaupoissa on vähän hankalaa. Tästä syystä olemme tehneet sen sinulle mahdollisimman helpoksi.

Kanssamme ostat aina yli 500 kruunun (49 kruunun lähetys) ilmaisella toimituksella, nopealla toimituksella 24-48 tunnin sisällä ja 14 päivän peruutusoikeudella. Tutustu laajaan älytelevisiovalikoimaamme ja tilaa televisio jo tänään.

Lisätietoja

 

 

 

Näytön koko