• 90 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan!
  • Toimitus alkaen 49:-
  • Nopea toimitus toimitus 24/48

Meillä on kaikenikäisiä sähköpotkulautoja, sekä hiljaisia ​​että mukavia

Täältä löydät sähköskootterit sekä lapsille että aikuisille, mutta myös moottorilevyt, segmentit ja paristokäyttöiset yksipyörät. Kuvittele, kuinka helppoa ja sujuvaa olisi ajaa sähköpotkulautaa töihin, kouluun tai ruokakauppaan. Sähköskootterin ajaminen on ympäristöystävällinen vaihtoehto autolle, eikä se soi mitään, toisin sanoen se ei häiritse naapureitasi tai kadun ihmisiä. Sähköpotkulaudalla sinun ei tarvitse käyttää rahaa kalliiseen bensiiniin, vaan lataa vain akku ja olet jälleen valmis. Voit helposti ottaa koululaukun tai lounaslaatikon mukaasi pakkauksen pidikkeen laatikkoon.

 

Osta skootterisi verkossa - aina yli 800 kruunun ilmainen toimitus, nopea toimitus ja 14 päivän peruutusoikeus

 

Kun ostat kanssamme, teet sen aina ilmaisella toimituksella yli 500 kruunua (toimitus 49 kruunua), nopea toimitus lähetetään 24-48 tunnin sisällä ja 14 päivän peruutusoikeus. Katso sähköiset skootterimme, etsi suosikkisi ja tilaa jo tänään.

Se ei voisi olla tasaisempi kuin tämä

.

 

Ota meihin yhteyttä!

 

Jos sinulla on kysyttävää tarjouksestamme, toimituksistamme tai ostoehdoistamme, ota yhteyttä merkittävään asiakaspalveluumme.

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen investointeihisi kanssamme osoitteessa Allectra.se, joten vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme mielellämme lisää.

Lisätietoja

 

 

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Näytä ALV: