>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Osta suuret ja mukavat lämpimät peitot, jotka pitävät sinut lämpimänä kylminä talvipäivinä!

Tunnetko itsesi usein jäätyneeksi tai sinulla on ongelmia lihasten kipeissä ja jäykissä oloissa? Silloin lämmityspeittoon kannattaa panostaa. Alta löydät Allectran laajan valikoiman lämmityspeittoja ja -tarvikkeita lämmityspeitoihin - kaikki olemme huolellisesti valikoimia, koska ne täyttävät korkeat laatu- ja toimivuusvaatimukset.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 3

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Kun tavallinen peitto ei riitä

Tuntuuko sinusta, että tavallinen peitto ei riitä pitämään lämpimänä syksyn ja talven kylminä kuukausina? Eivät edes fleecestä tai lämmittävästä villasta tehdyt? Valitse sen sijaan sähkölämmityspeite. Lämmityspeitot eivät ainoastaan ​​anna pehmeää, lämmittävää kangasta, vaan ne toimivat myös pienempinä elementteinä. Sisäänrakennettujen elektrodien ansiosta lämmityspeite antaa paljon paremman vaikutuksen kuin tavallinen peitto, jota voi muuten joutua käyttämään useita palasia, jos olet todella jäässä.

Lämmityspeittojen ylimääräinen lämpö auttaa sinua rentoutumaan paremmin ja voi siten myös rauhoitella, jos sinulla on jäykät tai kipeät lihakset. Täydellinen treenin jälkeen tai kun sinulla on ollut kiireinen työpäivä. Pelkäätkö, että sen sijaan on liian kuuma? Ei vaaraa. Kaikissa lämmityspeitoissamme on säädin, jolla voit helposti säätää lämpöä sopivaksi katsomallasi tavalla.

Käytä vartalon päällä, hartioilla tai pohjana

Lämmityspeittoa voidaan tavallisen peiton tapaan käyttää useilla eri tavoilla. Sen lisäksi, että se on vartalosi päällä, kun makaat sohvalla tai sängyllä, voit myös asettaa sen olkapäille tai jalkoihin tai käyttää sitä pohjana, jos haluat tuntea lämmön selkääsi vasten alhaalta. Sisäänrakennetuista lämmityspattereista huolimatta lämmityspeitot ovat helposti taitettavat ja vievät vähän tilaa, jos haluat ottaa sellaisen mukaan matkalle.

Onko sinulla kysyttävää lämmityspeitoistamme ja/tai muusta valikoimastamme? Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme!

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: