>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Suoristusraudat

Suoristusraudalla suoristat nopeasti ja helposti ei-toivotut kiharat, vahvistat kauniin muotoilun ja tasoitat hiusten pörröisyyttä. Täältä löydät laajan valikoiman laadukkaasti testattuja ja edullisia suoristuslaitteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​jotka ovat saatavilla helposti verkkokaupoissa.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 208

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Uuden sukupolven suoristuslaitteet ovat hellävaraisia ​​hiuksille

Suoristajat muotoilevat hiuksia korkean lämmön avulla - mikä voi kulua hiuksiin, jos et käytä lämpösuojaa ja sinulla on vanhempi suoristus, joiden pinnat ovat ilman suojaavaa pinnoitetta. Allectralla myydään moderneja suoristuslaitteita, jotka on suunniteltu muotoilemaan hiuksia hellävaraisemmin kuin aikaisemmat mallit. Pihtien levyissä on keraaminen pinnoite, joka ei kulu hiuksiin niin paljon kuin levyt ilman pinnoitetta. Useimmissa malleissa on myös mahdollista säätää lämpöä useille eri tasoille.

Meiltä voit ostaa toimivan suoristimen, joka on suunniteltu muotoilemaan hiuksesi repimättä niitä lompakkoystävälliseen hintaan. Valikoimassamme on paljon erilaisia ​​malleja, tunnetuista merkeistä, jotka ovat synonyymejä hyville tuotteille ja mahtavalle laadulle.

Vinkkejä suoristimen kanssa onnistumiseen

Suoristajat ovat yksinkertaisia ​​hiustyökaluja, jotka eivät vaadi ammattimaista kosketusta. On kuitenkin vinkkejä, kuinka tehdä muotoilusta mahdollisimman hellävarainen hiuksillesi ja kuinka saada hiustyylisi kestämään pidempään.

Ensinnäkin on tärkeää käyttää jonkinlaista lämpösuojaa hiuksiisi ennen kuin aloitat tasoittamisen. Se, kannattaako sitä käyttää kosteisiin vai kuiviin hiuksiin, voi vaihdella eri tuotteiden välillä. Hiusten tulee sitten olla kuivat ennen tasoitusta. Suoristusraudan korkea lämpötila saattaa polttaa hiukset, jos käytät pihtejä kosteisiin hiuksiin. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voi olla hyvä viimeistellä jollakin tuotteella, joka pitää hiustyylin paikoillaan - esimerkiksi hiuslakalla.

Tervetuloa ostamaan suoristustuotteita ja muita hiustuotteita täältä meiltä Allectralta!

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: