>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Shampoot

Hoida hiuksiasi shampoolla, joka ravitsee, pesee ja vahvistaa hiuksia sisältäpäin. Täältä löydät erilaisia ​​shampoita useilta tunnetuilta valmistajilta, edulliseen hintaan ja laadukkaasti. Tutustu shampoovalikoimaamme eri hiustyypeille sekä naisille, miehille ja lapsille ja osta suosikkituotteesi verkossa täältä Allectrasta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 1387

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Hyvä shampoo ratkaisee kaiken

Käyttämäsi shampoo on erittäin tärkeä hiustesi tuntuman kannalta. Shampoon tarkoituksena on osittain puhdistaa hiukset lialta ja muotoilutuotteiden jäämistä, mutta sen tulee myös ravita hiuksia kosteuttavalla ja kiinteyttävällä tavalla. Hiustyypistäsi riippuen eri shampoot sopivat eri tavalla.

Täältä Allectralta löydät shampoot kaikille eri hiustyypeille ja tarpeille, jotta löydät helposti itsellesi ja hiuksillesi sopivan. Valikoimastamme löytyy shampoot kuiville ja raikkaille hiuksille, nopeasti rasvoittuville hiuksille, vaurioituneille hiuksille ja elottomille hiuksille ilman kiiltoa. Täydelliseen hiustenhoitoon suosittelemme myös täydentämistä sopivalla hoitoaineella, jonka voit tietysti ostaa myös täältä verkkokaupasta.

Kuinka usein hiukset kannattaa pestä?

Samoin kuin shampoon valinta, myös tämä on hyvin yksilöllistä. Joillekin hiusten pesu kerran tai kahdesti viikossa riittää pitämään ne tuoreina, kun taas toisten on tehtävä se joka toinen päivä. Yleisesti sanotaan, että liian tiheä pesu saattaa kuivata hiukset ja rasvoittua nopeammin. Jos sinulla on ongelmia päänahan hilseen tai ekseeman kanssa, päivittäinen shampoopesu voi myös pahentaa näitä ongelmia.

Kuinka usein sinun tulee pestä hiuksesi riippuu siis hiustyypistäsi ja päänahastasi. Mitä useammin peset, sitä hellävaraisempi shampoo sinun tulee valita hoitamaan ja suojaamaan hiuksiasi parhaalla tavalla.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: