>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Pehmentäjät ja hoitoaineet

Hoitoaine sisältää aineita, jotka estävät shampoon rasvaa poistavia ominaisuuksia ja tekevät hiuksista pehmeämpiä, vahvempia ja helpompia lajitella. Täältä Allectrasta voit ostaa hiushoitoaineita sekä naisille että miehille sekä erityyppisille hiustyypeille. Meillä on myös erityisen miedot ja hellävaraiset hoitoaineet, jotka on suunniteltu erityisesti lapsille. Tilaat helposti ja sujuvasti verkosta – me hoidamme nopean ja turvallisen toimituksen.

Lisätietoja

Hoitoaine vahvistaa hiuksia ja ehkäisee pörröisyyttä

Hiustenhoitoaine sisältää erilaisia ​​luonnollisia rasvoja, joilla on kosteuttava vaikutus hiuksiin shampoopesun jälkeen. Kun peset hiuksiasi, lika ja jäämät erilaisista hiustuotteista - kuten hiuslakka ja vaha - katoavat, mutta myös hiuksissa luonnollisesti esiintyvät öljyt, joiden tarkoituksena on suojata hiuksia ja pitää ne pehmeinä ja kimmoisina. Shampoo avaa hiuskuituja levityksen aikana, jotta se voi tunkeutua syvälle hiussäikeihin. Jos et käytä hoitoainetta sen jälkeen, kuidut pysyvät avoimina, mikä tekee hiuksista karheammat ja raikkaemmat sekä kuivat ja himmeät. Hoitoaine sulkee hiusten kuidut uudelleen ja kosteuttaa ja tekee niistä joustavampia ja kestävämpiä.

Käytä hoitoainetta jokaisen pesun jälkeen

Hiushoitoainetta tulee käyttää jokaisen hiustenpesun jälkeen. Saat parhaan vaikutuksen, kun levität sen pyyhekuiviin hiuksiin ja annat sen sitten vaikuttaa pari minuuttia. Jotta hiukset eivät tuntuisi raskaalta ja rasvaisilta jälkeenpäin, on tärkeää huuhdella huolellisesti. Jos käytät käärettä hiuksiin, hoitoaine tulee käyttää viimeisenä – siis shampoopesun ja kääreen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että kääre, kuten shampoo, avaa hiuskuituja.

Allectra tarjoaa laajan valikoiman hoitavia ja tehokkaita hoitoaineita useilta tunnetuilta merkeiltä. Meillä on hoitoaineita eri hiustyypeille ja tarpeille - kuten kuiville hiuksille, vaurioituneille hiuksille, värjätyille tai himmeille hiuksille. Kuten muunkin valikoimamme kohdalla, pidämme kaikkien tuotteiden hinnat kilpailukykyisinä ja tarjoamme nopeita, turvallisia ja edullisia toimitusvaihtoehtoja.

Balsamin historia

Vuonna 1950 ensimmäinen hiustenhoitoaine valmistettiin Los Angelesissa Yhdysvalloissa sijaitsevan yrityksen toimesta. Tuote oli ensin suunnattu ihmisille, jotka työskentelivät elokuvateollisuudessa. Se on oksa, jossa sekä auringonvalo että kohdevalot vaikuttavat suuresti hiuksiin. Alberto Culver osti hiustenhoitotuotteita valmistavan yrityksen 1950-luvun puolivälissä.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: