>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Aftershave ja voiteet

Hoida ihoasi parranajon jälkeen hyödyllisellä parranajovedellä tai hoitaa partasi voideella, joka tekee siitä mukautuvamman ja joka pitää jopa pakko-oireisimmat rasitukset kurissa. Täältä Allectrasta löydät kattavan valikoiman parranajo- ja parranajovoiteita eri merkeiltä ja eri hintaluokissa, mutta kaikki korkealaatuisia.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 206

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Aftershave suojaa ihoasi parranajon jälkeen

Niille teistä, jotka mieluummin ajavat kasvonsa, hyvä aftershave on välttämätön kylpyhuoneen kaapissa. Aftershave on miesten hajuvesien tyyppi, joka on tarkoitettu sekä hyväntuoksuiseen että antiseptiseen vaikutukseen iholla parranajon jälkeen. Liukastuminen partaveitsellä on helppoa ja saat usein pienen leikkauksen leukaan, kaulaan tai poskiin parranajon jälkeen. Käyttämällä parranajovettä jokaisen parranajon jälkeen vähennät infektioiden riskiä näissä pienissä haavoissa ja saat hyvän tuoksun.

Aftershave sisältää yleensä vähemmän alkoholia kuin tavalliset miesten hajuvedet, minkä vuoksi se on lempeämpi herkälle, juuri ajeltulle kasvojen iholle. Valikoimastamme löydät hyvän valikoiman klassisia aftershave-tuotteita, joita kutsutaan myös parranajovedeksi, sekä aftershave balsamia ja aftershave -voiteita. Kaikki hoitavia ainesosia, jotka ovat hellävaraisia ​​iholle.

Hoida partasi kuin ammattilainen

Harvat asiat ovat yhtä kauniita kuin hyvin hoidettu, huolellisesti hoidettu parta. Valikoimamme tuotteiden ansiosta sinun ei enää tarvitse mennä parturiin tai tampaisiin pilleillä, jotka eivät asetu haluamaasi paikkaan. Meillä on kaikki mitä tarvitset voidaksesi hoitaa partasi kuin todellinen ammattilainen. Pehmentävällä parranhoitoaineella tai erityisesti parranhoitoon kehitetyllä öljyllä saat nopeasti ja helposti mukautuvan parran, joka sekä tuntuu sileämmältä että näyttää paremmalta.

Onko sinulla kysyttävää partaveteen tai parranajovoiteista ja parranhoidosta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua!

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: