>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Pölynimurit ja robotti-imurit

Ei täydellistä puhdistuskaappia ilman hyvää pölynimuria, joka puhdistaa tehokkaasti pölyn, roskat ja muun lian. Täältä löydät laajan valikoiman pölynimureita ja puhdistusrobotteja erikokoisia ja -mallisia - täydellinen suurten alueiden perusteelliseen puhdistukseen sekä kapeisiin nurkkoihin, joihin muutoin voi olla vaikea päästä.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 778

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Kuinka valita oikea pölynimuri

Perinteiset pölynimurit, joissa on johto ja pussi, älykkäät robottipölynimurit, minipölynimurit pieniin tiloihin ja langattomat pölynimurit, joissa on sisäänrakennettu harja. Pölynimureiden ja puhdistusrobottien valikoimamme sisältää erilaisia ​​malleja, jotka on mukautettu helpottamaan ja sujuvasti puhdistamaan eri tavoin. Oikean löytäminen eri vaihtoehtojen joukosta voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty, kun on niin paljon vaihtoehtoja, joista valita.

Helpoin tapa on aloittaa siitä, miten puhdistustyökalua käytetään ja minkä kapasiteetin sen on siksi oltava. Jos etsit pölynimuria säännölliseen puhdistukseen, valitse normaalikokoinen malli, jossa on suutin, jota voidaan käyttää sekä lattioille että matoille. Johdolla tai ilman, pussilla tai ilman ei ole väliä - tärkeintä on, että kapasiteetti on riittävän suuri.

Säännölliseen lattianpuhdistukseen on myös monia siivousrobotteja - tai robottipölynimureita - joista valita. Nämä ovat täydellisiä, jos haluat siivouksen huolehtivan itsestään, jotta sinulla olisi enemmän aikaa muille asioille.

Jos haluat joustavan puhdistustyökalun pienten alueiden - esimerkiksi pöytien - imurointiin, käsipölynimuri voi olla fiksu valinta.

Pölynimurit ja puhdistusrobotit eri hintaluokissa

Allectra tarjoaa pölynimureita ja puhdistusrobotteja useissa eri hintaluokissa. Etsitpä sitten halvempaa perinteistä pölynimuria tai automaattista puhdistusrobottia, joka tekee työn puolestasi, toivomme, että löydät etsimäsi meiltä.

Meillä on kaikkea ja vähän enemmän sekä pienten että suurten kotejen imurointiin - mikä tuote on suosikkisi?

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: