>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Höyrypuhdistus

Höyrypuhdistus on tehokas tapa poistaa tahroja tekstiileistä, kuten vaatteista, matoista ja verhoista. Kuuma höyry liuottaa lian nopeasti ilman vahvoja pesuaineita, joissa on haitallisia kemikaaleja. Täältä Allectrasta löydät valikoidut tuotteet höyrypuhdistukseen kilpailukykyiseen hintaan, nopealla toimituksella ja todella laadukkaasti.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 62

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Höyrypuhdistus toimii hellästi, mutta tehokkaasti

Höyrypuhdistuskone toimii lämmittämällä vettä ja tuottamalla siitä kuumaa vesihöyryä. Höyryä käytetään sitten tahrojen ja lian - sekä näkyvän että näkymätön - liuottamiseen tehokkaalla ja hellävaraisella tavalla. Toisin kuin tavallisessa sienellä tai liinalla tai pesukoneessa puhdistettaessa, höyrypuhdistukseen ei tarvitse käyttää vahvoja puhdistusaineita - mikä tekee lähestymisestä paljon lempeämpää ja lempeämpää niin ihmisiä kuin eläimiä ja luontoa kohtaan.

Koska menetelmä on niin hellävarainen, sitä voidaan käyttää myös useimpiin materiaaleihin, jopa herkimmille tekstiileille.

Monipuolinen puhdistustyökalu

Höyrysiivouskone voidaan edullisesti lisätä kotisiivousvälineisiisi. Sen lisäksi, että höyrypuhdistus on erittäin tehokas tekstiilien tahrojen poistamisessa, se toimii erinomaisesti myös esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen siivouksessa. Kuuma vesihöyry liuottaa nopeasti ja helposti sekä kerrostumat että tahrat, joita syntyy helposti näissä tiloissa. Ilman tarvetta hankaa, raapia tai hieroa pesuaineilla, jotka ovat täynnä vahvoja kemikaaleja.

Kuten kaikki muukin valikoimamme, myös höyrypesukoneillamme käydään kauppaa sujuvasti ja kätevästi verkossa. Sinun ei tarvitse ruuhkautua kaupoissa tai jonottaa muiden asiakkaiden kanssa, vaan voit sen sijaan tutustua valikoimaamme rauhassa ja tehdä tilauksesi poistumatta kotoa. Verkkokauppa Allectrassa on kätevää, aikaa säästävää ja edullista. Löydät suosikkituotteesi höyrypuhdistuskoneidemme joukosta - varmistamme, että saat tilauksesi mahdollisimman pian turvallisella ja varmalla toimituksella.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: