• 90 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan!
  • Toimitus alkaen 49:-
  • Nopea toimitus toimitus 24/48

Jäähdytyspuhaltimet kuumille kesäpäiville

Kesällä aurinko voi paistaa ja antaa meille lämpimän sisäilmaston, joka voi tuntua hieman hikiseltä ja ärsyttävältä, kaikki muistavat kesän 2018, eikö? Helppo ratkaisu tähän on ostaa tuulettimia, kuten lattiatuulettimia tai pöytätuulettimia, jotka levittävät viileää tuulta kotiin. Jos esimerkiksi istut ja työskentelet, tuuletin voidaan sijoittaa työpöydälle tai sen lähelle, jotta voit jatkaa työskentelyäsi häiritsemättä kesän tarjoamat lämpimät lämpötilat.

Kodin tuulettimien käytön lisäksi ne voidaan helposti viedä sinne, missä niitä tarvitaan, ja liittää ne käytettävissä olevaan pistorasiaan. Ehkä sinun täytyy tuoda fani toimistoon? Tai kesämökille? Osta pöytä- tai lattiatuuletin verkosta kanssamme ja aseta se sinne, missä sitä tarvitset.

 

Pöytätuulettimet, lattiatuulettimet ja muut kylmän tuulettimen mallit

 

Laajasta tuulettimien valikoimastamme löydät sekä pieniä että suuria malleja. Meillä on puhaltimia, jotka on sijoitettu lattialle, pöydälle tai asennettu kattoon, tai miksi ei kannettava AC. Meiltä löydät myös seinäpuhaltimia ja käsipuhaltimia. Valitse, haluatko klassisen terän tuulettimen, pylvään tuulettimen vai täysin tuulettimen. Pilaripuhaltimessa tai tornipuhaltimessa on yleensä älykäs ohjaus kaukosäätimellä, myös valaistus ja sisäänrakennettu ajastin. Jos sinulla on pieniä lapsia kotona, suosittelemme lemmikkieläimille sopivaa mallia, jossa sormet eivät pääse puhaltimen siipiin.

 

Osta fani verkosta - Aina ilmaisella toimituksella yli 800: - (Toimitus 49 :-), nopeat toimitukset ja 14 päivän peruutusoikeus

 

Voi olla vaikea tietää, mikä vaihtoehto on todella paras, eikä ole harvinaista, että verkkokaupoissa on vähän hankalaa. Tästä syystä olemme tehneet sen sinulle mahdollisimman helpoksi.

Kanssamme ostat aina ilmaisella toimituksella yli 800 kruunua (lähetys 49 kruunua), nopean toimituksen 24-48 tunnin sisällä ja 14 päivän peruuttamisoikeuden. Tutustu jäähdytysvalikoimaamme tuulettimissa ja tilaa suosikkisi tänään.

Lisätietoja

 

 

 

Lisätietoja
Suositut tuotteet alaluokissa

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Näytä ALV: