>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Jäähdytyspuhaltimet kuumille kesäpäiville

Kesällä aurinko voi paistaa ja antaa meille lämpimän sisäilmaston, joka voi tuntua hieman hikiseltä ja ärsyttävältä, kaikki muistavat kesän 2018, eikö? Helppo ratkaisu tähän on ostaa tuulettimia, kuten lattiatuulettimia tai pöytätuulettimia, jotka levittävät viileää tuulta kotiin. Jos esimerkiksi istut ja työskentelet, tuuletin voidaan sijoittaa työpöydälle tai sen lähelle, jotta voit jatkaa työskentelyäsi häiritsemättä kesän tarjoamat lämpimät lämpötilat.

Kodin tuulettimien käytön lisäksi ne voidaan helposti viedä sinne, missä niitä tarvitaan, ja liittää ne käytettävissä olevaan pistorasiaan. Ehkä sinun täytyy tuoda fani toimistoon? Tai kesämökille? Osta pöytä- tai lattiatuuletin verkosta kanssamme ja aseta se sinne, missä sitä tarvitset.

 

Pöytätuulettimet, lattiatuulettimet ja muut kylmän tuulettimen mallit

 

Laajasta tuulettimien valikoimastamme löydät sekä pieniä että suuria malleja. Meillä on puhaltimia, jotka on sijoitettu lattialle, pöydälle tai asennettu kattoon, tai miksi ei kannettava AC. Meiltä löydät myös seinäpuhaltimia ja käsipuhaltimia. Valitse, haluatko klassisen terän tuulettimen, pylvään tuulettimen vai täysin tuulettimen. Pilaripuhaltimessa tai tornipuhaltimessa on yleensä älykäs ohjaus kaukosäätimellä, myös valaistus ja sisäänrakennettu ajastin. Jos sinulla on pieniä lapsia kotona, suosittelemme lemmikkieläimille sopivaa mallia, jossa sormet eivät pääse puhaltimen siipiin.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 678

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Förutom att använda sig av fläktar i hemmet kan dessa enkelt tas med dit de behövs och kopplas in i ett tillgängligt eluttag. Kanske behöver du ta med en fläkt till kontoret? Eller till sommarstugan? Köp din bordsfläkt eller golvfläkt online hos oss och placera den där du har behov.

Bordsfläktar, golvfläktar och andra modeller av kallufts fläktar

I vårt breda utbud av fläktar hittar du både små och stora modeller. Vi har fläktar som ställs på golvet, bordet eller monteras i taket eller varför inte en Portabel AC. Hos oss hittar du även väggfläktar och handfläktar. Välj om du vill ha en klassisk bladfläkt, pelarfläkt eller helt bladlös fläkt. En Pelarfläkt eller en Tornfläkt har oftast smart styrning med fjärrkontroll, även belysning och inbyggd timer. Har du små barn i hemmet rekommenderar vi en petsäker modell där fingrar inte kommer åt fläktbladen.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: