>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 2000: - | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 2000: - | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 160 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Tuotetuki ja palautus

Jos huomaat vian meiltä ostamassasi tuotteessa, sinulla on mahdollisuus lähettää se tutkimusta ja mahdollisia toimia varten. Joissakin tapauksissa tuotteet on lähetettävä huoltoon..

Klikkaa tästä palauttaa tuotteen takuua tai valitusta varten.
Tuotteen palauttaminen huoltotapauksessa ei maksa mitään. Muista kuitenkin, että palvelusta, tarkastuksesta ja toimitusmaksusta voidaan periä, jos tuotteesta löytyy vikoja, jotka eivät kuulu takuu- tai valituslain piiriin. Tämä voi esimerkiksi olla onnettomuuden aiheuttamia fyysisiä vammoja.
Korjauksen kesto voi riippua tuotetyypistä ja siitä, kuinka vaikeaa mahdollinen vika on luoda ja korjata. Yleensä korjaus kestää kuitenkin noin 30 päivää siitä hetkestä, kun valtuutettu huoltoliike vastaanottaa tuotteen.
Eri korjaamot vastaavat erilaisista korjauksista valmistajasta, tuotteesta tai tuoteryhmästä riippuen. Tämä johtuu siitä, että työpaja olisi pääsääntöisesti hyväksyttävä. Siksi löydät lisätietoja siitä, mihin tuote lähetetään palautustapauksen luomisen yhteydessä.

 

Palauta tuote takuua tai valitusta varten Klikkaa tästä: ja noudata ohjeita

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: